Climb for Charity

#Charity7Summits Elbrus 2019

Donationer
6

Indsamlet
13.390,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig, Børneulykkesfonden og Legeheltene med meterhjælp, når vi bestiger Elbrus 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.642 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 282 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Klik her for at følge Climb for Charity på Facebook

Klik her for at følge Climb for Charity på Instagram

Tak for støtten


Mit navn er Casper Thusholt Larsen, jeg er 34 år og arbejder til dagligt hos enzymgiganten Novozymes, hvor jeg er ansat som operatør i Kalundborg.
I foråret 2017 satte jeg mig to mål: Jeg vil bestige ”Seven Summits”, samt gennemføre ultraløbet UTMB (Ultra Trail de Mont Blanc 170 km). Efterfølgende er det blevet til bestigning af to bjerge Toubkal i Marokko og Kilimanjaro i Tanzania. Det er blevet til utallige Ultraløb, heriblandt Swiss Peaks 170 km, som hidtil er mit hårdeste og længste løb.
Jeg elsker det ekstreme, det at presse min krop ud over det maksimale, og lære hvor mine grænser er, for at flytte dem længere endnu, det er en helt speciel følelse, og noget som kun har gjort mig stærkere som person.
Elbrus vil blive min anden Summit, på min rejse mod bestigningen ”Seven Summits”. I februar 2018 besteg jeg Kilimanjaro, på en tur sammen med Kipling Travel, en tur jeg aldrig vil glemme. Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg. Jeg elsker naturen og bjergene, på en helt speciel måde, og det sammenhold man får på disse ekspeditioner, er helt unikt. Alle byder ind og hjælper hinanden, det er virkelig fantastisk.
Jeg glæder mig specielt til at opleve dette igen på Elbrus, og i samme omgang gøre en forskel for andre. At kunne kombinere min drøm og passion, med at støtte en rigtig god sag – Børneulykkesfondens arbejde med at forebygge ulykker for børn med særligt fokus på projekt Legeheltene, som skal hjælpe de 60.000 børn, som årligt bliver indlagt. Derfor bliver målet ikke kun toppen, som det var på Toubkal og Kilimanjaro i 2018, men at indsamle så meget som muligt til Børneulykkesfonden i samme omgang.
Samtidigt vil det give mig og alle andre deltagere på holdet, et ekstra boost, når vi ved, at hver en meter gør en forskel. Derfor håber jeg, at du/i har lyst til at bidrage som sponsor ved denne ekspedition.
Støt derfor min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.


Mit personlige MobilePay-nummer er 604088
Klik her, hvis du ønsker fradrag for din MP-donation.
#Charity7Summits, Operatør

Højdemeterdonationer

Dina Thusholt Larsen har doneret 0,10 kr.
Bodil Larsen har doneret 0,10 kr.
Mark Andersen har doneret 0,05 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Mobilepay: Jean Luis Ferm har doneret 50,00 kr.
Mercedes Salomonsen har doneret 50,00 kr.
Legehelteløb har doneret 11.880,00 kr.