Climb for Charity

#Charity7Summits Elbrus 2019

Sponsorater
6

Indsamlet
13.390,50 kr.

Mit navn er Casper Thusholt Larsen, jeg er 34 år og arbejder til dagligt hos enzymgiganten Novozymes, hvor jeg er ansat som operatør i Kalundborg.
I foråret 2017 satte jeg mig to mål: Jeg vil bestige ”Seven Summits”, samt gennemføre ultraløbet UTMB (Ultra Trail de Mont Blanc 170 km). Efterfølgende er det blevet til bestigning af to bjerge Toubkal i Marokko og Kilimanjaro i Tanzania. Det er blevet til utallige Ultraløb, heriblandt Swiss Peaks 170 km, som hidtil er mit hårdeste og længste løb.
Jeg elsker det ekstreme, det at presse min krop ud over det maksimale, og lære hvor mine grænser er, for at flytte dem længere endnu, det er en helt speciel følelse, og noget som kun har gjort mig stærkere som person.
Elbrus vil blive min anden Summit, på min rejse mod bestigningen ”Seven Summits”. I februar 2018 besteg jeg Kilimanjaro, på en tur sammen med Kipling Travel, en tur jeg aldrig vil glemme. Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg. Jeg elsker naturen og bjergene, på en helt speciel måde, og det sammenhold man får på disse ekspeditioner, er helt unikt. Alle byder ind og hjælper hinanden, det er virkelig fantastisk.
Jeg glæder mig specielt til at opleve dette igen på Elbrus, og i samme omgang gøre en forskel for andre. At kunne kombinere min drøm og passion, med at støtte en rigtig god sag – Børneulykkesfondens arbejde med at forebygge ulykker for børn med særligt fokus på projekt Legeheltene, som skal hjælpe de 60.000 børn, som årligt bliver indlagt. Derfor bliver målet ikke kun toppen, som det var på Toubkal og Kilimanjaro i 2018, men at indsamle så meget som muligt til Børneulykkesfonden i samme omgang.
Samtidigt vil det give mig og alle andre deltagere på holdet, et ekstra boost, når vi ved, at hver en meter gør en forskel. Derfor håber jeg, at du/i har lyst til at bidrage som sponsor ved denne ekspedition.
Støt derfor min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.


Mit personlige MobilePay-nummer er 604088
<a href="https://xn--brneulykkesfonden-00b.dk/indberet/">Klik her, hvis du ønsker fradrag for din MP-donation.</a>
#Charity7Summits, Operatør

Højdemeterdonationer

Dina Thusholt Larsen har doneret 0,10 kr.
Bodil Larsen har doneret 0,10 kr.
Mark Andersen har doneret 0,05 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Mobilepay: Jean Luis Ferm har doneret 50,00 kr.
Mercedes Salomonsen har doneret 50,00 kr.
Legehelteløb har doneret 11.880,00 kr.