Climb for Charity

Camilla Holmgreen Madsen Himalaya marts 2021

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 770736

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg hedder Camilla Holmgreen Madsen og jeg er vild med sport herunder særligt crossfit som både udfordrer og motiverer mig.
Jeg har altid haft lysten til at opleve verden herunder ekstraordinære oplevelser, men aldrig helt fundet det rigtige tidspunkt og sted at starte. Så da jeg blev bekendt med Børneulykkesfondens fantastiske arbejde og muligheden for både at kunne kombinere oplevelse sammen med Charity for børn, så var jeg ikke et sekund i tvivl (!!) Climb for Charitys indsamling til Børneulykkesfonden herunder Legeheltene er først og fremmest meningsfuldt for mig, idet at jeg selv har børn og derfor kan relatere til, hvor meget det betyder som forældre, at ens børn har det godt og trives. At kunne bidrage /sikre børns sikkerhed og skabe et frirum igennem aktivitet og glæde, selv når de er syge og indlagte er ganske enkelt fantastisk og livsbekræftende.
Jeg er stolt over, at Børneulykkesfonden har valgt mig til holdet, som skal bestige Atlasbjergene til august og dermed gjort én af mine drømme til en realitet. Jeg glæder mig helt vildt til at få en oplevelse for livet, være en del af et fællesskab samt muligheden for at blive udfordret fysisk som mentalt samt overskride grænser, for så at sætte nye mål – og alt dette i den gode sags tjeneste.
Jeg, håber at du/I vil hjælpe mig med at støtte op om Climb for Charity projektet, så vi sammen kan gøre en forskel for en masse børn - alle beløb tæller.
Camilla Holmgreen Madsen, sekretær

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer