Climb for Charity

Knirke Nybroe Himalaya marts 2021

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 893480

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg hedder Knirke og jeg er 47 år gammel. Jeg bor sammen med min mand Torben og vores 3 børn På Amager. Jeg arbejder på Fontanaskolen STU i København, hvor jeg har arbejdet i næsten 6 år. Jeg har gennem hele mit arbejdsliv, arbejdet med unge med psykiske vanskeligheder og har nydt at være i dette felt. Jeg har lært utrolig meget af de unge, en af de vigtigste ting jeg har lært er at bruge motionen, som et frirum, hvor jeg bare kan være mig :)
Grundlæggende elsker jeg at være sammen med min familie, men jeg elsker også at vandre, cykle, svømme, læse, bruge tid i min ødegård i Sverige og at træne servicehunde. Jeg har selv en servicehund, som jeg bruger på mit arbejde, i forbindelse med angstbehandling, men jeg har også hvalpe boende, som er kommende servicehunde.
Jeg ser så meget frem til marts 2021, hvor jeg, som en del af en gruppe, skal til Nepal og vandre og i forbindelse med det, kan samle ind til andre, der har brug for det :)
Knirke Nybroe,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer