Climb for Charity

Bo Rasmussen Himalaya oktober 2021

Donationer
1

Indsamlet
997,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret:356972

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Følelsen af at nå toppen af et bjerg eller enden af en trekkingtur efter flere dages vandring, er fantastisk. Men at kunne gøre det og samtidig støtte et så godt formål, som”Legeheltene”, vil være endnu mere fantastisk.

Det har Adventure for Charity givet mig muligheden for, ved at lade mig blive en del af fællesskabet og tage med til Himalaya til oktober 2021. Men jeg har brug for jeres hjælp, så vi sammen kan indsamle penge til at hjælpe indlagte børn på de danske hospitaler. Alle beløb tæller, store som små :)

Jeg bor i Kliplev, i det sydlige Sønderjylland, hvor jeg udover fitnesscenteret, holder mig aktiv ved at vandre i den danske natur, samt udforske verden. Jeg har tidligere været på toppen af bl.a. Kilimanjaro, Mt. Kinabalu og trekket i Peru.

Bo Rasmussen, Landmåler - Aarsleff Rail.
Bo Rasmussen,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Dorte Konradsen har doneret0,20 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer