Climb for Charity

Cathia Michelle Mundeling Himalaya oktober 2021

Sponsorater
0

Indsamlet
0,00 kr.

Hej. Mit navn er Cathia Mundeling. Jeg er 50 år og mor til tre teenagere, som jeg bor alene med.
For kort tid siden hørte jeg om Climb for Charity og blev hurtigt meget begejstret for, at jeg her har en enestående mulighed for at udleve en drøm om både at vandre i Himalayas bjerge og samtidig indsamle penge til et utrolig godt projekt – Børneulykkesfondens Legehelte.

Det at hjælpe andre har altid ligget mit hjerte nær, hvorfor jeg tidligere har arbejdet som frivillig juridisk rådgiver både i Københavns Retshjælp og for Forælder Fonden i København, samtidig med at jeg har været indsamler for Diabetesforeningen.

Jeg er i dag ansat som borgerrådgiver i en kommune, hvor mit arbejde i høj grad også er at hjælpe borgere, som har brug for hjælp fra en uvildig. Derfor ser jeg de 4.985 meter op ad Tsergo Ri-bjerget på i Himalaya kombineret med indsamling til Legeheltene som en naturlig forlængelse af den røde tråd i mit liv.

Jeg glæder mig meget til turen og fællesskabet med min nye ’bjerg-familie’ og håber sammen med dem og dig, at vi kan gøre en forskel og sørge for endnu flere legehelte, der hver dag gør et stort stykke arbejde for de indlagte børn i Danmark.

Uanset om du har lyst til at støtte som højdemetersponsor eller med et beløb på Mobilepay, så vil alle bidrag blive taget imod med taknemmelighed både af Børnefonden, Legeheltene og mig – men vigtigst af alt af de indlagte børn på hospitaler i Danmark.
På forhånd tak for din støtte.
Cathia Michelle Mundeling,

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer