Climb for Charity

Julie Vilhelmsen Himalaya oktober 2021

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret:976665

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg hedder Julie Vilhelmsen. Jeg er 35 år gammel og mor til to drenge på 13 år og 16 år. Jeg er stats.autoriseret fodterapeut og har klinik på frederiksberg i København.
Jeg elsker at udfordre mig selv og stille krav til min egen præstation. Jeg er et konkurrence menneske ud over alle grænser, så det bliver en udfordring at tage det med ro op ad bjerget.
Jeg går meget op i velgørenhedsarbejde og trækker gerne i arbejdstøjet når der mangler hjælp i forskellige organisationer.
Jeg har besteget mosesbjerget i Sinai ørkenen og dér svor jeg at jeg aldrig skulle op ad et bjerg igen! Dette gode formål overskygger bare min frygt for det høje bjerg, så nu får det chancen.
Jeg ville blive ovenud lykkelig hvis du/I vil sponsorere mig på højdemeter, så skal jeg nok gøre mit ypperste for ikke at skuffe jer:)
Julie Vilhelmsen,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer