Climb for Charity

Michelle Hviid Brix Himalaya oktober 2021

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret:98131

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


De sidste par år er gået med at slukke ildebrande efter alvorlig sygdom. Jeg har haft fokus først på min egen førlighed, så på mine unger, så kom en uoverskuelig økonomi, og til sidst eksploderede sorgen min psyke.

Når ulykken er ude, er det så meget mere, der ramler i livet, end selve sygdommen. Relationer, hverdag og rutiner vi tager for givet. Jeg kunne pludselig ikke gå efter en voldsom operation i hjernen. Det har krævet virkelig hård fokus flere år efter selve sygdomsforløbet og defineret min hverdag mere, end jeg havde kunne frygte. 2017 har været et godt år, og jeg er rask og har fået en chance til.

Jeg har for første gang meget længe overskud til at fokusere på andet end mig selv. Udsigten er ikke specielt god, når man (undskyld udtrykket) har hovedet oppe i røven.

Derfor er jeg euforisk glad for at skulle endnu et bjerg for at sætte fokus på Børneulykkesfonden. Det er min sejr over fysikken samtidig med, at jeg får lov til at få mit livs oplevelse og med et større perspektiv i sigte! Børn.

Jeg kan ikke forestille mig meget, der giver mere mening end fokus på børn, og når ulykken rammer!

De midler, som vi samler ind til med Climb for Charity, går nemlig til Børneulykkesfondens arbejde med at forebygge ulykker for børn. Midlerne går særligt til projektet Legeheltene, som skal hjælpe de 60.000 børn, der årligt bliver indlagt på hospitalet med at komme op af hospitalssengen og bevæge sig. Det er ikke kun vigtigt for fysikken, men også uvurderligt for børnenes mentale og sociale udvikling.


Hjælp mig med at hjælpe, du kan støtte med et højdemetersponsorat og jeg har brug for din hjælp!
Michelle Hviid Brix,Forfatter, radiovært, foredragsholder, skribent og iværksætter

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer