Climb for Charity

Andreas Eversbusch Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
0

Indsamlet
0,00 kr.

Sponsorater

Du kan blive den første højdemetersponsor for Andreas Eversbusch

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Speciallæge i intensiv medicin og anæstesiologi. Mange års erfaring med lægeligt arbejde i ekstreme miljøer, herunder højde/bjergmedicin. 14 års erfaring som læge i Forsvaret, 8 år ved specialstyrkerne. 10 udsendelser til bla Afghanistan, Irak og Afrika. 8 år ved SAR redningshelikopter. Rejsemedicinsk læge ved Falck Global Assistance. Deltager som læge på rejsen med fuld tavhedspligt for alle deltagere før, under og efter rejsen. Sætter stor pris på friluftsliv og ser frem til en tur i en rigtig god sags tjeneste og i storslåede omgivelser.