Climb for Charity

Camilla Frank Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
2

Indsamlet
11.790,00 kr.

Sponsorater

GANNI har doneret 1,00 kr.
QVARTZ har doneret 1,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg elsker udfordringer og der er ingen tvivl om, at nå toppen af Kilimanjaro bliver et af mit livs foreløbigt største. Jeg interviewede for mange år siden en professionel bjergbestiger til Politiken – Kilimanjaro var det femte bjerg i rækken af syv bjergtinder, han havde på sin to do liste. Han ringede mig op hver dag fra base campen via satellit-forbindelse. Det var vinter, og jeg kunne høre vindens heftige susen i røret – og jeg blev helt besat af passionen i hans fortælling, mens han klatrede mod toppen. Det er for vildt, at jeg nu selv får chancen for at bestige et af ’hans’ syv bjerge – og at det ovenikøbet sker for Børneulykkesfonden, så vi sammen kan øge livskvaliteten for børn på hospitaler overalt i Danmark betyder, at jeg kommer til at gøre alt, hvad jeg kan, for at nå toppen.