Climb for Charity

Chris Garfort Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
9

Indsamlet
9.726,75 kr.

Sponsorater

Vicki sheikh har doneret 0,05 kr.
Sandra Garfort har doneret 0,05 kr.
Morten Jakobsen har doneret 0,05 kr.
Mads Garfort har doneret 0,05 kr.
ØsterbroGruppen ApS har doneret 0,50 kr.
Søs Garfort har doneret 0,05 kr.
Menno Hilverdink har doneret 0,05 kr.
Jens Olaf Jørgensen har doneret 0,05 kr.
Medidyne A/S har doneret 0,80 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Igennem mit arbejde i redningsberedskabet, som både paramediciner og brandmand. Har jeg ofte stået i situationer hvor børn enten er kommet til skade, eller blevet syge. Når man som jeg, selv er far til 2 piger, ved man hvor meget det betyder, at børnene kan lege frit og ha det sjovt, uden at komme til skade.
Børneulykkesfondens arbejde med bla. Kampagner som førstehjælp i børnehøjde og sikker hverdag, sættes der både fokus på læring af førstehjælp i en tidlig alder, samt at forebygge ulykker i hjemmet.
Det er vigtigt at børn kan lege og bevæge sig i hverdagen, men også at de lærer at hjælpe hinanden når uheldet sker.
Ved at bestige Afrikas højeste bjerg, sammen med climb for charity. Vil jeg gøre mit bedste for at skabe opmærksomhed omkring det store arbejde børneulykkesfonden gør, for at give børn en tryg og sikker hverdag. Udover den gode sag, så bliver det en oplevelse for livet at skulle bestige kilimanjaro.
Så jeg håber at i er rigtig mange der ude, som vil hjælpe mig med at samle penge ind til Børneulykkesfondens arbejde, ved at støtte mig i turen op af bjerget.