Climb for Charity

Dan Rasmussen Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
0

Indsamlet
0,00 kr.

Sponsorater

Du kan blive den første højdemetersponsor for Dan Rasmussen

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Kilimanjaroo bliver på alle måder et højdepunkt for mig. Jeg træner og coacher mange hundrede mennesker hver uge, og det er vigtigt for mig at motivere andre ved at vise, at jeg også selv hele tiden går efter nye resultater med min træning. Fysisk skal jeg have øget min core-træning – så jeg kan holde balancen uden at trille ned. Jeg kommer til at supplere mine 18 ugentlige træningstimer som instruktør med træning, der styrker de muskler, vi skal bruge for at kunne bestige bjerget.
En stor del af mine træningselever har i mange år været børn, og jeg kan se, hvor stor en forskel fysisk aktivitet både i form af bevægelse og latter gør for dem – ikke mindst kan jeg se, hvor langt de rykker sig mentalt. Det er en fantastisk oplevelse, der rammer mig dybt ind i hjertet – og derfor vil jeg meget gerne være med til at gøre en endnu større forskel sammen med Børneulykkesfonden for børn, der skal tilbringe lang tid på et hospital.