Climb for Charity

Helle Hosbond Jensen Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
0

Indsamlet
0,00 kr.

Sponsorater

Du kan blive den første højdemetersponsor for Helle Hosbond Jensen

'Når man er særlig stærk, er man forpligtiget at hjælpe andre'
Et af Pippi Langstrømpes mange skønne og sigende citater.

Børneulykkesfonden gør et kæmpe stykke ambitiøst forebyggende arbejde med at sikre børnesikkerheden og skabe trygge rammer igennem forskellige initiativer som events, kampagner, information, læringsaktiviteter og selvfølgelig LEGEHELTENE.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at arbejdet med Legeheltene ramte lige ind i mit hjerte.
Som tidligere børnepatient, og med to dejlige piger, der som så mange andre børn har været i kontakt med sygehusvæsenet, kan jeg kun tilslutte mig vigtigheden af Legehelte på de danske hospitaler.
Igennem nogen år er klovnene blevet støttet af min mand og jeg, og her kommer Legeheltene, i mine øjne, ind som et fantastisk supplement til de indlagte børn i Danmark.

SÅ hvorfor ikke bestige et bjerg til fordel for børnene og Børneulykkesfonden.
Climb for Charity er en fantastisk mulighed, og jeg glæder mig helt vildt til at give den gas med resten af holdet.

Jeg håber på en masse støtte - for der er immervæk langt til toppen

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/sponsorater/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.