Climb for Charity

Lene Ehbrecht Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
6

Indsamlet
4.421,25 kr.

Sponsorater

Lejrefoto har doneret 0,10 kr.
Kim Ruberg har doneret 0,20 kr.
Gitte og Jørgen Boesen har doneret 0,05 kr.
Boesen & Co ApS har doneret 0,20 kr.
Lopamok har doneret 0,10 kr.
Jette Høgdall Boesen har doneret 0,10 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg har altid været fascineret af bjerge og nu har jeg chancen for at komme på toppen af et! Til januar rejser jeg på en spændende og udfordrende tur til Kilimanjaro med Climb for Charity. Turen giver mig en oplevelse for livet, en fysisk og personlig stor udfordring. Den giver mig samtidig også en mulighed for at støtte op om Børneulykkesfondens vigtige arbejde. For som mor og bedstemor ved jeg hvor vigtigt det er, at vi passer på vores børn. Jeg glæder mig derfor meget til at være med til at samle penge ind til Børneulykkesfonden.