Climb for Charity

Lene Møllgaard Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
4

Indsamlet
1.768,50 kr.

Sponsorater

Mette Therkildsen har doneret 0,05 kr.
Esther mørup har doneret 0,05 kr.
Birgit Daetz har doneret 0,15 kr.
Ghita Surrow kristensen har doneret 0,05 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Nye eventyr og nye stier. Jeg bliver udfordret og vil tænke på at mine anstregelser vil tilgodese Børneulykkesfonden. Det giver mening. Jeg kommer til at tage mange skridt på min sædvanlige energisk måde, men helt sikkert også nogle i et mere roligt tempo og det er her jeg har brug for din støtte. Kom glad og bliv min højdemetersponsor.