Climb for Charity

Nicoline Grace Paulsen Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
0

Indsamlet
0,00 kr.

Sponsorater

Du kan blive den første højdemetersponsor for Nicoline Grace Paulsen

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Når man bliver færdig som student og står ansigt til ansigt med sit første frie år efter adskillelige på skolebænken, står man også med et helt bjerg af muligheder.

Og når man, som mig, bliver draget af tanken om, at det umulige kan gøres muligt, er der et hav af gode grunde til at få flyttet sig selv 5895m over havets overflade i Afrika. Når hver enkel meter på vej mod toppen endda er i den gode sags tjeneste, er det svært at sætte farten ned.

Det er netop det der skete - og kommer til at ske, efter jeg fik øjnene op for dette projekt. Det kunne ikke gå for langsomt.

Og her sidder jeg så. Et sted på Sjælland, ikke én meter over havets overflade, som deltager i Climb for Charity og har netop taget det første skridt i mit livs eventyr.

Jeg er en 20 årig pige uden nogle vilde sportspræstationer på CV’et men med en vilje, lyst og kærlighed til at kunne give til andre.