Climb for Charity

Peter Møllgaard Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
7

Indsamlet
4.716,00 kr.

Sponsorater

Mauricio Prado har doneret 0,20 kr.
Dolores Romero Morales har doneret 0,10 kr.
CBS har doneret 0,10 kr.
Anonym har doneret 0,10 kr.
Familien Suhr har doneret 0,10 kr.
Daniel Borowczyk-Martins har doneret 0,10 kr.
Louise C Faarborg har doneret 0,10 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Kilimanjaro! Der er magi i navnet. Det smager af eventyr og strabadser -- og så giver det mulighed for at støtte en god sag: Børneulykkesfonden. Jeg har taget ansvaret for mine egne tre børn og andres børn på mange måder fra min tid som spejderleder over formandskabet for en skolebestyrelse til formandskabet for Egmont-kollegiets bestyrelse. Sikkerheden for børn og unge skal være i top. Støt op!