Climb for Charity

Rikke Birkenfeldt Petersen Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
7

Indsamlet
2.652,75 kr.

Sponsorater

Helle Mieritz har doneret 0,10 kr.
Pernille Petersen har doneret 0,05 kr.
Einar Helde har doneret 0,05 kr.
Jeppe Mieritz har doneret 0,05 kr.
Nina Clausen har doneret 0,05 kr.
Maria E. Kierulf Schneider har doneret 0,05 kr.
Jannik Devantier har doneret 0,10 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Lige siden jeg som barn boede i Tanzania, har det været min drøm en dag at vende tilbage og bestige Kilimanjaro. Climb for Charity-projektet er en fantastisk mulighed for at udleve min drøm samtidig med, at jeg er med til at støtte et rigtig godt og vigtigt formål. Jeg elsker naturen og ikke mindst at udfordre mig selv både fysisk og mentalt og at skubbe mine egne grænser, så det her bliver en vildt fed udfordring.
Jeg glæder mig til at stå på toppen af Kili med resten af teamet velvidende, at vi har været med til at gøre en forskel for en masse børn!