Climb for Charity

Sandra Strandberg Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
4

Indsamlet
2.947,50 kr.

Sponsorater

Charlotte Liborius har doneret 0,05 kr.
Lone Schultz Jensen har doneret 0,05 kr.
The Strandbergs har doneret 0,30 kr.
Christopher Meulengracht har doneret 0,10 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Igennem min dagligdag som lægestuderende møder jeg ofte børn, der er syge eller kommet til skade. Ved at støtte Børneulykkesfondens arbejde kan jeg forhåbentlig bidrage til, at de børn jeg i fremtiden skal møde via mit job, får bedst mulige betingelser og vilkår, når de er ramt af sygdom, selvom jeg allerhelst håber jeg kan være med til at forebygge at de havner på hospitalet til at starte med. Jeg er nu så heldig, at jeg kan støtte Børneulykkesfonden mens jeg rejser, oplever og er fysisk aktiv; tre ting jeg alle har som stor passion og bruger meget tid på til dagligt. Jeg er meget taknemmelig for at have fået muligheden for at komme med til Kilimanjaro, og jeg håber at så mange som muligt vil bakke op om min indsats og bidrage med et højdesponsorat :-)