Climb for Charity

Sarah Liv Clement Holdt Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
2

Indsamlet
1.179,00 kr.

Sponsorater

Erik Mikkelsen har doneret 0,10 kr.
Tone Fryd Pedersen og Martin Thomsen har doneret 0,10 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Da jeg så en mulighed for at kombinere min store interesse for velgørenhed, hård fysisk og mental træning og oven i kunne sætte et stort hak ved et punkt på mit livs bucket list, var det slet ikke en svær beslutning; det var et stort JA!
Min egen aktie og interesse i projektet blegner i forhold til det store perspektiv, at et fællesskab træder sammen for at gøre en forskel for en sårbar målgruppe, vores allesammens børn, som skal have den bedst mulige hjælp, når uheldet er ude.
Imidlertid gør jeg aldrig noget halvt, og jeg vil gøre mit til at gøre Climb for charity 2018 til den succes, det fortjener!