Climb for Charity

Stine Samira Munk Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
4

Indsamlet
2.063,25 kr.

Sponsorater

Camilla Samira Munk har doneret 0,05 kr.
Jeannet Jensen har doneret 0,10 kr.
Anne Pontoppidan har doneret 0,10 kr.
Pia Rasmussen har doneret 0,10 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Med stor lyst til at søge nye, spændende udfordringer og oplevelser, er jeg enormt glad og beæret over at få lov til at være en del af Climb for Charity tour - januar 2018.
Jeg elsker at være aktiv og ude i det fri, så kombinationen af friluftslivet og det at få lov at gøre en forskel og skabe opmærksomhed og fokus på Børneulykkesfondens vigtige arbejde, er en stor ære og en endnu større motivationsfakta for mig.
Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle udleve drømmen om at komme på toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro sammen med resten af temaet/holdkammeraterne. Vejen der op bliver uden tvivl et af mine vildeste, hårdeste og mest mineværdige eventyr.