Climb for Charity

Tommy Jensen Kilimanjaro Januar 2018

Sponsorater
2

Indsamlet
2.947,50 kr.

Sponsorater

Lars Leer har doneret 0,20 kr.
Mona Mathiasen har doneret 0,30 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


...første gang hørte om Climb for Charity, blev jeg grebet af formålet og udfordringen, og var ikke i tvivl om at det ville jeg gerne være en del af.

Derfor er jeg er glad for at være deltager på, Climb for Charity, Januar 2018.

Formålet med at hjælpe børn og samle midler ind til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og til Projekt Legeheltene, som hjælper indlagte børn på landets hospitaler, motiverer mig, og det støtter jeg meget gerne op omkring. Jeg er selv far til 3 piger, og jeg ved, hvad det betyder at vore børn har det godt.

Samtidig ser jeg frem til udfordringen ved at bestige Afrikas højeste bjerg og afprøve grænser, både fysisk og mentalt, samt at være en del af et super Team med fælles mål for en god sag,
- og ikke mindst en oplevelse ”for livet”.....

Tak for din støtte som højdemetersponsor.