Climb for Charity

Camilla Vinther Olsen Kilimanjaro Januar 2019

Donationer
1

Indsamlet
589,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro Januar 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg ser Climb for Charity som en unik mulighed for, at jeg kan forene og kombinere min passion for pædagogik, undervisning og naturoplevelser. Jeg motiveres ved og brænder for at kunne bruge mine kompetencer inden for det idrætsfaglige felt i mit daglige virke, og sikkerhed er en naturlig del af mit arbejde med børn, og noget jeg har stort fokus på. At gå mod tops på Kilimanjaro og samtidig støtte Børneulykkesfonden er en stor ære, og jeg ynder at samle så mange penge ind som muligt for at støtte op om Børneulykkesfonden vigtige arbejde.
Camilla Vinther Olsen, Legehelt og projektmedarbejder

Højdemeterdonationer

Jette Vinther har doneret 0,10 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer