Climb for Charity

Christina Clement Kilimanjaro Januar 2019

Donationer
10

Indsamlet
3.452,85 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro Januar 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg har altid haft en drøm om at bestige Kilimanjaro, nu hvor det er blevet til virkelighed er jeg både spændt og nervøs, men jeg er klar til udfordringen. Det vil være en personlig sejr for mig at nå toppen.

Det er et fantastisk projekt at man kan være en del af et fællesskab med samme mål for øje, nemlig at samle penge ind til Børneulykkesfonden, og samtidig få sin drøm opfyldt.

Jeg glæder mig til et fantastisk fællesskab, og møde en masse nye mennesker, hvor vi sammen skal have en fantastisk oplevelse på toppen af Kilimanjaro.

Du kan være med til at gøre en forskel. Hjælp mig med at samle penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltenes fantastiske arbejde.

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er 76107


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Christina Clement, Sportsmassør

Højdemeterdonationer

Pinjelunden.com har doneret 0,05 kr.
Dorthe Spliid Mortensen har doneret 0,05 kr.
Charlotte Hedegaard har doneret 0,05 kr.
Pernille & Nils har doneret 0,20 kr.
Charlotte Clement har doneret 0,05 kr.
Else Clement har doneret 0,05 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Mobilepay: Morten Bech har doneret 400,00 kr.
Mobilepay: Charlotte Clement har doneret 0,10 kr.
Mobilepay: Vivi Giolbas har doneret 100,00 kr.
Mobilepay: Anna Riborg har doneret 300,00 kr.