Climb for Charity

Christina Clement Kilimanjaro Januar 2019

Sponsorater
7

Indsamlet
40.817,85 kr.

Jeg har altid haft en drøm om at bestige Kilimanjaro, nu hvor det er blevet til virkelighed er jeg både spændt og nervøs, men jeg er klar til udfordringen. Det vil være en personlig sejr for mig at nå toppen.

Det er et fantastisk projekt at man kan være en del af et fællesskab med samme mål for øje, nemlig at samle penge ind til Børneulykkesfonden, og samtidig få sin drøm opfyldt.

Jeg glæder mig til et fantastisk fællesskab, og møde en masse nye mennesker, hvor vi sammen skal have en fantastisk oplevelse på toppen af Kilimanjaro.

Du kan være med til at gøre en forskel. Hjælp mig med at samle penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltenes fantastiske arbejde.

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er 76107


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater <a href="http://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Christina Clement, Sportsmassør

Højdemeterdonationer

Pinjelunden.com har doneret 0,05 kr.
Dorthe Spliid Mortensen har doneret 0,05 kr.
Charlotte Hedegaard har doneret 0,05 kr.
Pernille & Nils har doneret 0,20 kr.
Charlotte Clement har doneret 0,05 kr.
Else Clement har doneret 0,05 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Samlede donationer har doneret 38.165,10 kr.