Climb for Charity

Ditte Maria Bergstrøm Kilimanjaro Januar 2019

Donationer
6

Indsamlet
3.047,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro Januar 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg har i mange år drømt om at bestige Kilimanjaro. At gå de 5.895 meter igennem 5 klimazoner for til sidst at stå på toppen, efter en lang nats vandring, og se solen stå op over Afrika. Samtidig føler jeg mig ekstremt privilegeret over at det overhovedet er muligt for mig at gøre mine drømme til virkelighed – det er ikke alle der har de appelsiner i turbanen.
Netop derfor er også udsigten for at gøre det som en del af Climb for Charity en stor glæde. For samtidig med jeg opfylder én af mine store drømme, samler jeg ind til Børneulykkesfonden, der dels arbejder for at forebygge ulykker blandt børn – dels, via Legeheltene, gør en ekstrem indsats for at hjælpe de 60.000 børn og unge, der hvert år bliver indlagt på de danske hospitaler, med at komme op af sengen, og give dem et frirum i en tid, hvor livet har slået en kolbøtte. Noget man via forskning ved hjælper på deres psykiske, fysiske og motoriske udvikling.
Og måske i sidste ende – hvem ved? – gør dem i stand til at stå på toppen, efter en lang nats vandring, og se solen stå op over Afrika.
Jeg har selv betalt for min tur, og alle midler, som samles ind via Climb for Charity, går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene. Så hjælp mig med at hjælpe andre!

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Ditte Maria Bergstrøm,

Højdemeterdonationer

Jeppe Hedaa har doneret 0,20 kr.
Anuj Kumar har doneret 0,10 kr.
Hasse Feldthaus har doneret 0,05 kr.
Pernille Lyngsø har doneret 0,10 kr.
Ditte Jones har doneret 0,05 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Mobilepay: Lars Vahlkvist har doneret 100,00 kr.