Climb for Charity

Jakob Pallisgaard Kilimanjaro Januar 2019

Donationer
8

Indsamlet
3.542,25 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro Januar 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Uddannet skolelærer. Arbejder som leder på et socialpædagogisk opholdssted, som jeg var med til at etablere for 9 år siden. At gøre en forskel for børn/unge, der har haft en udfordrende barndom, er dagligt en stor tilfredsstillelse.
En stor del af fritiden bruges på vedligeholdelse og klargøring af min sejlbåd, samt at sejle kapsejlads/tursejlads.
Jeg ser meget frem til at kunne gøre en forskel for børn/unge i forbindelse med Climb for charity´s tur til Kilimanjaro. En oplevelse for livet sammen med andre.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Jakob Pallisgaard, Leder – Socialpædagogisk opholdssted

Højdemeterdonationer

Tine Rosengreen Pallisgaard har doneret 0,10 kr.
Ole Skov har doneret 0,05 kr.
In Frames har doneret 0,10 kr.
Kim Rene Hansen har doneret 0,10 kr.
Claus Suldrup Nielsen har doneret 0,10 kr.
Andre Grone har doneret 0,10 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Mobilepay: Martin Neerup har doneret 200,00 kr.
Mobilepay: Claus Hastrup har doneret 100,00 kr.