Climb for Charity

Joachim Jensen Kilimanjaro Januar 2019

Donationer
3

Indsamlet
3.147,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro Januar 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg er 23 år gammel, og leder hele tiden efter nye udfordringer og eventyr. Jeg er et konkurrence menneske af natur og vil gøre mit ypperste for at nå toppen af Afrikas tag (Kilimanjaro).

“Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-18 år, og hver fjerde dødsfald i denne aldersgruppe skyldes en ulykke.” Ved at bidrage til Børneulykkesfonden, kan man støtte deres arbejde for forebygge disse tal, samt støtte deres aktiverings projekter for de omkring 60.000 syge børn der hvert år ligger indlagt på danske hospitaler.

Det synes jeg personligt er en sag der er værd at kæmpe for, så derfor vil jeg gøre mit for at bidrage til deres noble arbejde.

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til min Climb for Charity indsamling er: 25467
Joachim Jensen,

Højdemeterdonationer

Steen har doneret 0,20 kr.
Charlotte Vilstrup har doneret 0,30 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Mobilepay: Shane Affridi har doneret 200,00 kr.