Climb for Charity

Kim Eriksen Kilimanjaro Januar 2019

Donationer
3

Indsamlet
4.126,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro Januar 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Hjælp mig med at forebygge den hyppigste dødsårsag blandt børn – ulykker.

Støt min indsamling til børneulykkesfonden og følg min færd mod toppen af Kilimanjaro, hvor min mission er at sætte fokus på børneulykker og være med til at nedbringe de 175.000 skadestuebesøg der sker årligt, når børn kommer ud for en ulykke. Ulykker hvor der desværre i værste tilfælde er børn der dør.

Tak for din støtte!
Kim Eriksen, Partner - Parseport

Højdemeterdonationer

Anonym har doneret 0,20 kr.
FLA Holding ApS har doneret 0,40 kr.
Kurt Petersen har doneret 0,10 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer