Climb for Charity

Louise Bille Kilimanjaro Januar 2019

Sponsorater
0

Indsamlet
0,00 kr.

Som arbejdshest og mor til 2, ved jeg at jeg ikke har tiden til at redde hele verden, men hvis bare at jeg kan gøre en lille forskel.

Jeg tror på at vi som mennesker påvirkes af de ting vi ser og at vi lærer rigtigt godt ved at observere og lytte på andre, derfor -
Action speaks lauder than words – Jeg vil være et godt forgangsbillede for mine børn, de mennesker jeg har mødt og kommer til at møde i fremtiden og jeg vil hjælpe hvor jeg kan og netop derfor glæder jeg mig til at bestige Kilimanjaro med børneulykkesfonden og projekt climb for charity.

Jeg håber at folk omkring mig, vil støtte op om et godt projekt som sætter vores fremtids lederes i fokus, igennem børnesikkerhed og børns bevægelse i sin helhed.

Jeg ønsker ikke kun at arbejde med målet at nå toppen af Kilimanjaro men også at få så meget som muligt ud af ”rejsen der til”.

Jeg håber at jeg kan få mange til at bakke op om projektet med sponsorater af højdemeter penge, men også under mit træningsforløb at sætte fokus på bevægelse og børnesikkerhed, så budskabet kan komme ud til så mange så muligt. Lidt med tanken på, at når nu jeg har sat min tid af til projektet, kan jeg lige så godt bruge den fornuftigt.

Jeg er så privilegeret at nogen af de tætteste mennesker jeg har, skal med mig på toppen – Sammen er vi stærkere og sammen kan vi gøre en forskel

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Louise Bille, Driftsleder og Partner

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer