Climb for Charity

Mathias Maimann Kilimanjaro Januar 2019

Donationer
2

Indsamlet
1.768,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro Januar 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Sport har sat et stort præg på mig igennem hele mit liv. Med Climb for Charity kan jeg forhåbentlig hjælpe med at få børn, ramt af ulykker, tilbage i sport, fysisk bevægelse og de positive sociale rammer som idrætsklubber landet rundt kan give. Konkurrencesport har lært mig at presse mig til det yderste – både mentalt og fysisk. Jeg elsker storslåede naturoplevelser – især dem hvor jeg ikke længere er i kontrol samtidig med at jeg er presset til det yderste fysisk og mentalt. Kilimanjaro bliver sådan en oplevelse, og jeg glæder mig til at gennemføre det med et team, som alle kæmper for et godt formål.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Mathias Maimann, Partner og medejer

Højdemeterdonationer

MaltesMarketing.dk har doneret 0,20 kr.
Birgit maimann har doneret 0,10 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer