Climb for Charity

Tina Schou Olsen Kilimanjaro Januar 2019

Donationer
9

Indsamlet
2.758,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro Januar 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg har længe drømt om at bestige Kilimanjaro og at kunne kombinere min drøm med at støtte børn og unge kunne ikke være mere meningsfuldt for mig.
Der er mange der lever med sygdom tæt inde på livet og hvor hverdagen er bygget op om hospitalsbesøg, indlæggelser, op og nedture. Så at være med til at give disse børn, unge og ikke mindst forældre et pusterum er for mig dybt motiverende.

Jeg glæder mig rigtig meget til denne oplevelse og føler mig klar både mentalt og fysisk. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at nå toppen af Kilimanjaro.
Jeg håber, at I vil støtte mig enten som højdemetersponsor eller med et valgfrit beløb via mobile pay. Det vil give mig ekstra motivation, at vi er sammen om at gøre en forskel.
På forhånd Tak for Jeres støtte!

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Tina Schou Olsen, IT Specialist

Højdemeterdonationer

Peter Greve Jensen har doneret 0,05 kr.
Heidi Sinding Almind har doneret 0,05 kr.
Pernille Tribini har doneret 0,05 kr.
Anonym har doneret 0,05 kr.
Scan global har doneret 0,05 kr.
Anders Milwertz har doneret 0,05 kr.
Rikke groth pedersen har doneret 0,10 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Mobilepay: Thomas Duun har doneret 200,00 kr.
Mobilepay: Nadia El-Gendi har doneret 200,00 kr.