Climb for Charity

Amanda Jensen Kilimanjaro Januar 2021

Sponsorater
0

Indsamlet
0,00 kr.

Halløjsa jeg er Amanda en 19årig skabning der netop er blevet student. Nu holder jeg sabbatår hvor jeg bruger størstedelen af min tid på at arbejde på Camp Adventure.
Jeg har krudt i rumpetten og har beskæftiget mig med alt fra glidende tacklinger på fodboldbanen til hofterystende zumba med de lokale pensionister i fitten. Mit nyeste projekt er min ethjulede cykel som jeg forsøger at blive gode venner med. Derfor skulle der heller ikke mere til end en opringning en sen aften fra min veninde der pitchede idéen om at bestige Kilimanjaro med Climb for Charity. Min første tanke var at det var en vanvittig idé - en vanvittig god idé. og så var jeg egentlig allerede i færd med at skrive en ansøgning om at komme med.
Jeg er ikke i tvivl om at det her nok skal blive en udfordring, Jeg har rent ud sagt ingen erfaringer med bjerge udover at stå på ski ned af dem, men det er en udfordring jeg ser rigtig meget frem til at tage op. Derudover er det en kæmpe motivation at jeg samtidig med at udfordre mig selv kan være med til at indsamle penge Børneulykkesfonden som gør en stor indsats for at børn skal have det godt og Legeheltene som skaber glæde på de danske hospitaler ved at give indlagte børn et smil på læben gennem leg, sjov og ballade - et øjeblik hvor børn kan være børn og ikke tænke på sygdom og hospitalssenge.

Jeg håber at du bare er halvt så begejstret for det her projekt som jeg er og, at du kunne tænke dig at hjælpe mig med at indsamle penge til legeheltene og børneulykkesfonde. Ligegyldigt om du tømmer sparegrisen eller finder en 50 øre på fortovet og donerer vil jeg i hvert fald gøre mit bedste for at sende et postkort fra toppen.
Amanda Jensen,

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer