Climb for Charity

Heino Knudsen Kilimanjaro Januar 2021

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 937389

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Børn skal have lov til at være børn. Også selvom sygdom skulle ramme. Et sygdomsforløb, en indlæggelse eller en kronisk diagnose er ofte forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Jeg er derfor rigtig glad for, at jeg har fået lov til at deltage i bestigningen af Kilimanjaro, for at samle penge ind til Børneulykkesfondens projekt Legeheltene. Ganske enkelt fordi leg og bevægelse er alle børn forundt, og fordi Børneulykkesfonden og Legeheltene gør en fantastisk indsats i den sammenhæng. Jeg håber på denne måde, at kunne være med til at gøre en positiv forskel for de børn, og deres familier, som desværre er blevet ramt af sygdom.

At bestige Kilimanjaro er en stor og spændende udfordring for mig. Jeg glæder mig til, sammen med resten af holdet, at tage udfordringen op. Min drøm er, at kunne stå på toppen af det 5895 meter høje bjerg, med oplevelsen af, at min indsats er med til at gøre en forskel for mange børn.

Jeg håber derfor, at du vil støtte min kamp mod toppen af Kilimanjaro og dermed min indsamling til Børneulykkesfonden og Legeheltene. Du kan enten tegne et højdemetersponsorat eller bidrage med et beløb via mobilepay. Så vil jeg love at gøre mit yderste for at nå toppen af det høje bjerg, og dermed kunne bidrage til Børneulykkesfondens arbejde.
Jeg glæder mig til udfordringen. På forhånd tak for din støtte.
Heino Knudsen,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer