Climb for Charity

Heino Knudsen Kilimanjaro Januar 2021

Sponsorater
7

Indsamlet
2.863,25 kr.

Børn skal have lov til at være børn. Også selvom sygdom skulle ramme. Et sygdomsforløb, en indlæggelse eller en kronisk diagnose er ofte forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Jeg er derfor rigtig glad for, at jeg har fået lov til at deltage i bestigningen af Kilimanjaro, for at samle penge ind til Børneulykkesfondens projekt Legeheltene. Ganske enkelt fordi leg og bevægelse er alle børn forundt, og fordi Børneulykkesfonden og Legeheltene gør en fantastisk indsats i den sammenhæng. Jeg håber på denne måde, at kunne være med til at gøre en positiv forskel for de børn, og deres familier, som desværre er blevet ramt af sygdom.

At bestige Kilimanjaro er en stor og spændende udfordring for mig. Jeg glæder mig til, sammen med resten af holdet, at tage udfordringen op. Min drøm er, at kunne stå på toppen af det 5895 meter høje bjerg, med oplevelsen af, at min indsats er med til at gøre en forskel for mange børn.

Jeg håber derfor, at du vil støtte min kamp mod toppen af Kilimanjaro og dermed min indsamling til Børneulykkesfonden og Legeheltene. Du kan enten tegne et højdemetersponsorat eller bidrage med et beløb via mobilepay. Så vil jeg love at gøre mit yderste for at nå toppen af det høje bjerg, og dermed kunne bidrage til Børneulykkesfondens arbejde.
Jeg glæder mig til udfordringen. På forhånd tak for din støtte.
Heino Knudsen,

Højdemeterdonationer

Kasper Lillelund har doneret 0,10 kr.
Stina Bruun har doneret 0,05 kr.
Tommy Christensen har doneret 0,05 kr.
Mette Christensen har doneret 0,10 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Grete Schiesewitz Højlund Tolstrup har doneret 294,75 kr.
Freddy Blak har doneret 300,00 kr.
Vibeke grave har doneret 500,00 kr.