Climb for Charity

Anna Sofie Elsner Kilimanjaro September 2018

Donationer
2

Indsamlet
589,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Hvert år kommer ca. 150.000 børn ud for en ulykke, der resulterer i en tur på skadestuen. Det er en kæmpe motivationsfaktor, at jeg, ved at deltage i Climb for Charity, kan støtte op om, at Børneulykkesfonden kan skabe bedre kår for indlagte børn i Danmark. Det bliver et fantastisk eventyr og samtidig grænseoverskridende at skulle bestige endnu et bjerg. Heldigvis er jeg stor fan af eventyr, især når det kan bidrage til at give børn mod på livet og flere eventyr i fremtiden.

Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Anna Sofie Elsner, Studerende

Højdemeterdonationer

Mimi Marianne Kryssing-Berg har doneret 0,05 kr.
Mimi Marianne Kryssing-Berg har doneret 0,05 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer