Climb for Charity

Birgitte Nielsen Kilimanjaro September 2018

Donationer
2

Indsamlet
589,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Hvilken kraftpræstation det vil blive at bestige de 5.895 m. Det er bestemt hver en meter værd, når jeg endelig vil stå på toppen af Afrika - velvidende, at man har været med til at gøre en forskel for en masse børn.
Glæden ved at holde sammen som et team og komme videre mod næste udfordring, betyder meget for mig – no pain no gain. En uge fyldt med minder for livet. Min comfort zone bliver virkelig sat på en prøve og mine grænser flyttet. Bare det at blive taget ud af dagligdagens trygge rammer og blive udfordret med nye opgaver under fysisk pres og naturens præmisser, vil give mig så meget overskud og glæde.
Det er så givende at kunne være til at skabe en forandring og gøre en forskel ved at samle penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene. Der er kun en ting, der overgår glæden ved at give, det er når man gør det i fællesskab.
Jeg håber I vil støtte mig på vej op af bjerget.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Birgitte Nielsen, Respiratory Care Practitioner

Højdemeterdonationer

Olivier.Lamer@gmail.com har doneret 0,05 kr.
Pia Lund-Henriksen har doneret 0,05 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer