Climb for Charity

Carina Jensen Kilimanjaro September 2018

Donationer
2

Indsamlet
1.473,75 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Turen op ad Kilimanjaro bliver en uforglemmelig oplevelse, hvor jeg sammen med en nær veninde, og resten af Climb for Charity holdet, vil støtte op om det fantastiske tiltag Legeheltene.
Som moster til en af de mega seje børn, der af flere omgange har været indlagt på HCA børnehospital, har jeg oplevet hvilken glæde legeheltene giver for de børn, der i perioder ikke har mulighed for at komme ud og få hverken rørt- eller socialiseret sig. Derudover sætter børneulykkesfonden hverdag fokus på børns sikkerhed i Danmark, som jeg også ønsker at støtte op omkring.
Jeg ved, at det vil blive helt utroligt hårdt, men jeg ved også, at det vil give mig en helt utrolig styrke og en personlig sejr, at kunne nå til tops. Der bliver krydset en oplevelse af bucket-listen, samtidig med at jeg kan støtte en god sag. Jeg er top motiveret og klar til masser af træning, og selvfølgelig en oplevelse for livet!

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Carina Jensen, Studerende

Højdemeterdonationer

Camilla Niminska har doneret 0,05 kr.
Maj-Britt Jensen har doneret 0,20 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer