Climb for Charity

Carina Jensen Kilimanjaro September 2018

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg har tilmeldt mig turen med ønsket om en helt uforglemmelig oplevelse, sammen med en nær veninde, jeg fik, da jeg for omtrent halvandet år siden valgte at flytte fra Fyn til København. Turen til Kilimanjaro bliver både en afslutning på vores fantastiske samarbejde, igennem de sidste to år på uddannelsen, samt starten på noget nyt som kandidatuddannet.
Jeg ved, at det vil blive helt utroligt hårdt, men jeg ved også, at det vil give en helt utrolig styrke, da det bliver en personlig sejr, at kunne nå til tops. Der bliver krydset en oplevelse af bucket-listen, samtidig med at jeg kan støtte en god sag. Jeg er top motiveret og klar til masser af træning, og en oplevelse for livet!
Carina Jensen, Studerende

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

MobilePay