Climb for Charity

Caroline Elsner Kilimanjaro September 2018

Donationer
4

Indsamlet
1.473,75 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg elsker at udfordre mig selv og derfor så jeg det som en god mulighed at bestige Kilimanjaro sammen med Climb for Charity, og støtte op om en rigtig god sag. Alle børn fortjener et liv med mulighed for aktivitet og leg, også selvom man er indlagt på et hospital. Til dagligt er jeg dressurrytter på eliteplan, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at kunne bruge træningen til bjerget på en god måde i min ridning. Jeg har i flere år undervist børn i ridning, og kan se hvad fysisk aktivitet gør af gode ting for dem.
Jeg er sikker på det bliver en fantastisk oplevelse at bestige Kilimanjaro, og jeg vil gøre det bedste jeg kan for at nå toppen og bidrage til, at der kan komme flere Legehelte ud på de danske hospitaler.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Caroline Elsner, Studerende

Højdemeterdonationer

Mimi Marianne Kryssing-Berg har doneret 0,05 kr.
Mimi Marianne Kryssing-Berg har doneret 0,05 kr.
Familien Buchhave har doneret 0,10 kr.
Allan Tvedebrink har doneret 0,05 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer