Climb for Charity

Cecilie Vestergaard Kilimanjaro September 2018

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


At bestige Kilimanjaro har altid været på listen af ting, jeg gerne vil opnå her i livet. Det vil være en kæmpe personlig sejr at nå til tops – og i selskab med en flok engagerede og inspirerende mennesker ville det være en af de oplevelser, jeg nok aldrig glemmer.

Som en del af teamet i Børneulykkesfonden er det et stort ønske at kunne være med til at støtte et så fantastisk projekt og tiltag. Børneulykkesfonden gør en stor indsat hver dag vedrørende børneulykker samt børn og unges sikkerhed i Danmark, hvilket jeg med stolthed gerne vil være ned til at samle ind til, så Børneulykkesfonden kan blive med at udvikle nye spændende projekter og kampagner. Jeg er meget stolt over at være en del af teamet i Børneulykkesfonden samt en del af Climb for Charity holdet til september 2018
Cecilie Vestergaard, Studerende

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

MobilePay