Climb for Charity

Dorthe Nygaard Kilimanjaro September 2018

Sponsorater
5

Indsamlet
2.652,75 kr.

Sponsorater

Maiken Boe Yatman har doneret 0,05 kr.
Anne-Marie Nygaard har doneret 0,05 kr.
Møsstrond Turisthytte har doneret 0,20 kr.
Anonym har doneret 0,05 kr.
Anonym har doneret 0,10 kr.

Jeg hedder Dorthe og er 27 år. I hele mit liv har fysisk aktivitet og leg betydet meget, og da jeg i starten af 2017 hørte Go’Nova, fulgte jeg Jojo i hendes forberedelser og hendes bestigning. Jeg vidste med det samme at jeg var nødt til at deltage, fordi jeg synes alle børn skal have de samme muligheder for aktiv leg, som jeg havde. Men også kunne komme op på hesten igen, med genoptræning, hvis ulykken alligevel er ude.
At jeg ikke bare skal overføre et eller andet beløb, men faktisk skal investere en del af mit, betyder meget, fordi jeg faktisk skal yde en reel fysisk indsats.
Til daglig arbejder jeg som gartner i Rudersdal Kommune, og jeg elsker mit job fordi, jeg får lov til at arbejde ude hele året, og nyde solens stråler og vindens musik hver eneste dag.
Jeg har i et helt år set frem til og af hjertet håbet på at min ansøgning ville blive godkendt, og nu sker det faktisk.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.