Climb for Charity

Hans Kiesbye Holm Kilimanjaro September 2018

Sponsorater
7

Indsamlet
4.421,25 kr.

Sponsorater

Helle Juhler har doneret 0,10 kr.
Henning Holm har doneret 0,10 kr.
45 har doneret 0,05 kr.
Helle Hosbond Jensen har doneret 0,10 kr.
Fenomen.dk har doneret 0,20 kr.
Saltfisken og Pandabjørnen har doneret 0,10 kr.
Lone og Morten Hoff har doneret 0,10 kr.

Jeg er vild med dette koncept. Gennem personlig udfordring og med sved på panden kan jeg bidrage til, at Climb for Charity’s arbejde for at få flere Legehelte ud på flere sygehuse bliver en realitet. Jeg fulgte turen til Kilimanjaro via Jojo på Radio Nova, da sidste hold var af sted i januar. Jeg blev hurtigt vildt begejstret for projektet og tænkte, at dét vil jeg gerne være en del af. Jeg glæder mig til at blive en del af et team, hvor alle brænder for den samme sag, og hvor vi ved fælles hjælp kan skabe endnu mere opmærksomhed om Børneulykkesfonden og deres mange projekter og få indsamlet donationer til flere Legehelte. Jeg glæder mig som et lille barn til denne fantastiske oplevelse.

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er 71140


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.