Climb for Charity

Hans Kiesbye Holm Kilimanjaro September 2018

Donationer
6

Indsamlet
3.831,75 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg er vild med dette koncept. Gennem personlig udfordring og med sved på panden kan jeg bidrage til, at Climb for Charity’s arbejde for at få flere Legehelte ud på flere sygehuse bliver en realitet. Jeg fulgte turen til Kilimanjaro via Jojo på Radio Nova, da sidste hold var af sted i januar. Jeg blev hurtigt vildt begejstret for projektet og tænkte, at dét vil jeg gerne være en del af. Jeg glæder mig til at blive en del af et team, hvor alle brænder for den samme sag, og hvor vi ved fælles hjælp kan skabe endnu mere opmærksomhed om Børneulykkesfonden og deres mange projekter og få indsamlet donationer til flere Legehelte. Jeg glæder mig som et lille barn til denne fantastiske oplevelse.

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er 71140


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Hans Kiesbye Holm, Certified Transformatove Coach

Højdemeterdonationer

Helle Juhler har doneret 0,10 kr.
Henning Holm har doneret 0,10 kr.
45 har doneret 0,05 kr.
Helle Hosbond Jensen har doneret 0,10 kr.
Fenomen.dk har doneret 0,20 kr.
Saltfisken og Pandabjørnen har doneret 0,10 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer