Climb for Charity

Helle Kjær Kilimanjaro September 2018

Donationer
13

Indsamlet
5.895,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg er mor til 2, bonusmor til 2, kæreste, 51 år gammel og har gennem de sidste mange år arbejdet som leder i forsikringsbranchen både inden for salg, undervisning, coaching og gennem de sidste 7 år som leder af en stor skadeafdeling. Så det er helt naturligt for mig at tænke på, hvordan jeg bedst hjælper andre – guider dem til at yde det bedste i deres job, designe processer til glæde for vores skaderamte kunder og sikre at de får en god oplevelse. Så denne enestående chance for at støtte et fantastisk formål samtidig med at give mig selv en udfordring udover det sædvanlige lå lige til højrebenet.


MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til min indsamling er: 65784


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Helle Kjær, Leder Gjensidige Forsikring

Højdemeterdonationer

Kasper Stentoft har doneret 0,05 kr.
Lone Lunne har doneret 0,10 kr.
Niels Worm har doneret 0,10 kr.
Helle Frederiksen har doneret 0,10 kr.
Morten Hesselholt har doneret 0,10 kr.
Michael Paulsen har doneret 0,05 kr.
Rico Christiansen har doneret 0,05 kr.
Laila Kofoed har doneret 0,10 kr.
Joakim Hansen har doneret 0,05 kr.
Tor-Bjarne Johannessen har doneret 0,05 kr.
Lene Rasmussen har doneret 0,10 kr.
Carsten Sørensen har doneret 0,10 kr.
Gjensidige har doneret 0,05 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer