Climb for Charity

Jacob Berg Kilimanjaro September 2018

Sponsorater
16

Indsamlet
14.442,75 kr.

Sponsorater

Wulf Family har doneret 0,20 kr.
Thomas Munkholt har doneret 0,05 kr.
Den Berømte Palle Schmidt Inc. har doneret 0,05 kr.
Kim Progler-Thomsen har doneret 0,10 kr.
Caroline, Freja, Thilde og Lea har doneret 0,05 kr.
Mogens Berg har doneret 0,20 kr.
Henrik Marstrand Dahl har doneret 0,10 kr.
Charlotte Burgdorf Fransen har doneret 0,05 kr.
Aksel Jensen har doneret 0,10 kr.
Den Utrolige Kirsten og JB Jensen Inc. har doneret 0,05 kr.
Jytte og Søren Bergqvist har doneret 0,10 kr.
Den Utrolige Kirsten og JB Jensen Inc. har doneret 0,05 kr.
Henriette og John Deichmann har doneret 0,10 kr.
Zentura IT a/s har doneret 0,60 kr.
Application Delivery Consulting har doneret 0,60 kr.
P E Jensen har doneret 0,05 kr.

Jeg gør det her for børnenes skyld. Og så selvfølgelig fordi det lyder som en fuldstændig vantvittig udfordring. Jeg har aldrig før gået så langt, og til daglig arbejder jeg som selvstændig IT-konsulent, meget foran en skærm, så det vil helt sikkert også være en god ting at få noget mere motion.

Det kommer helt sikkert til at gøre ondt undervejs, og træning i omskifteligt dansk vejr bliver nok heller ikke altid sjovt. Men motivationen er på plads. Jeg er selv far til fire piger, og vil gerne være med til at skaffe penge så Børneulykkesfonden fortsat kan gøre et godt stykke arbejde, hvor de hjælper børn til en tryg og sikker barndom.

Så jeg skal nok klare vabler, sure sokker og den lange gåtur. Alt hvad du skal gøre er at hjælpe med en donation til den gode sag. Nogle få ører per højdemeter gør en stor forskel for de børn som får hjælpen i sidste ende.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.