Climb for Charity

Jakob Hedegaard Kilimanjaro September 2018

Donationer
2

Indsamlet
2.947,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg startede for alvor med at vandre i 2009 da jeg gennemførte Caminoen til Santiago de Compostella i Spanien. Siden har jeg vandret i bl.a New Zealand og Lofoten i Norge. Men jeg har aldrig været så højt oppe som Kilimanjaro er. Det er en kæmpe personlig udfordring, som jeg ser meget frem til, og jeg er vild med at vi samtidig samler penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene. Jeg håber meget at du vil støtte min kamp mod bjerget, og alle bidrag modtages med et hjertekys.
Jakob Hedegaard, Underwriter

Højdemeterdonationer

Pedro Vesterbro har doneret 0,20 kr.
Musculus Care - Sjællands Sports og massageklinik har doneret 0,30 kr.

Virksomhedsdonationer

MobilePay