Climb for Charity

Jesper Dahl Kilimanjaro September 2018

Donationer
1

Indsamlet
1.179,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg blev spurgt om, jeg ville med og bestige et bjerg. Tog udfordringen op og glæder mig til at opleve toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.
Spændende og se om jeg har den fysiske form til at klare det.
Det bliver en fantastisk oplevelse og at det samtidig kan være med til at støtte børneulykkenfondens arbejde er fantastisk.
Jesper Dahl, Audiologisk tekniker

Højdemeterdonationer

Danaflex A/S har doneret 0,20 kr.

Virksomhedsdonationer

MobilePay