Climb for Charity

Julia Sofia Kilimanjaro September 2018

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Mit liv som Youtuber har budt på mange store oplevelser og udfordringer. Jeg har danset salsa og quickstep i Vild med Dans, jeg har bagt kager i komplet mørke i DR’s “Sorte Kageshow”, jeg har udgivet en bog og meget andet. Men nu har jeg påtaget mig en udfordring, som overstiger alle de andre: til september skal jeg bestige Kilimanjaro, som med sine 5895 meter er Afrikas højeste bjerg.

Jeg ved, at det kommer til at kræve hård træning og masser af viljestyrke. Og selvom jeg glæder mig til at se solopgangen fra Kilimanjaro, har jeg valgt at bestige Kilimanjaro af en helt anden årsag: For at give indlagte børn i Danmark en hverdag med mere leg og bevægelse. På turen til toppen samler jeg nemlig ind til Børneulykkesfonden, som arbejder for at forebygge ulykker for børn i Danmark, og deres projekt Legeheltene.

Når børn bliver indlagt bliver de ofte inaktive – og det kan have store konsekvenser for deres fysiske og sociale udvikling. Derfor har Børneulykkesfonden startet Legeheltene, som skaber aktiv leg for de 60.000 børn imellem 1-14 år, der årligt indlægges i Danmark. Legeheltene får børnene ud af sygesengen og giver dem et frirum, hvor der er plads til at være barn igen.

Jeg vil rigtig gerne gøre en forskel for alle disse børn, og jeg håber, I vil hjælpe mig med at samle ind til Legeheltene.
Julia Sofia, Youtuber

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

MobilePay