Climb for Charity

Karolina Stefanska Kilimanjaro September 2018

Donationer
11

Indsamlet
5.010,75 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg glæder mig til at arbejde sammen med børneulykkesfonden. Jeg elsker at være med i projekter, der gør en forskel, og da jeg hørte Climb for charity, måtte jeg være med. Jeg bruger til dagligt min krop rigtig meget i forbindelse med mit arbejde, men også på det personlige plan. Jeg er spændt på at se, hvordan min krop kommer til toppen af bjerget, og hvilke udfordringer, der kommer på min vej. Heldigvis ved jeg, at børneuykkesfonden har skabt de bedste rammer for at nå målet, og hvad kan være mere inspirerende end at at bestige Kilimanjaro til fordel for børnene - vores fremtid.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Karolina Stefanska, Centerleder og Personlig træner

Højdemeterdonationer

Louise stefanska har doneret 0,05 kr.
Ib Andersen har doneret 0,05 kr.
Michael Kisum Bak har doneret 0,05 kr.
Maria Stefanska har doneret 0,05 kr.
Keydesign har doneret 0,20 kr.
Helle hedegaard har doneret 0,05 kr.
Martin Mann Laursen har doneret 0,05 kr.
Karen Smidt har doneret 0,10 kr.
Ditte Hellerup har doneret 0,10 kr.
Michael Blomsterberg har doneret 0,05 kr.
Brian B. Andersen har doneret 0,10 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer