Climb for Charity

Lorene Christensen Kilimanjaro September 2018

Donationer
1

Indsamlet
1.179,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg vil gerne med på turen fordi jeg håber og tror det vil være en spændende udfordring både fysisk og psykisk. Jeg tror på at udfordringer får os til at vokse som mennesker og hvis jeg samtidig kan være med til at gøre noget godt for andre kan jeg kun se det positive i det.
Det er jo egentlig lidt svært at skrive hvorfor jeg gerne vil med på sådan en her tur, hvor man ikke kommer i bad i flere dage, sover under forhold der er anderledes end man er vant til, kedelig mad ( og sikkert ikke pæleo) osv, men et eller andet sted er det jo der er det spændende. Kan jeg som aldrig sover med andre sove i fælleshus, kan jeg overhovedet gå op ad et bjerg i den højde når nu jeg synes det var så hårdt at stå på ski i 3000 meters højde. og hvordan overlever jeg i det hele taget når jeg var lige ved at dø over at bo en uge på 2 stjernet skihotel i Italien?
Det er derfor jeg gerne vil med, ud over min egen komfort zone så jeg stadig er sikker på at ja det kan jeg.
Jeg vil også gerne være med til at samle penge ind så det ikke bare bliver et projekt dig handler om MIG men hvor jeg faktisk gør noget af det jeg taler om, giver noget videre i stedet for at bruge en masse ressourcer på mig selv!
Derudover er jeg kvinde, mor til 3 fantastiske børn på snart 25 og 22 samt en efternøler på 15 og gift med Jakob på 19 år. Jeg arbejder på deltid som sygeplejerske og sælger (it- rekruttering), og bruger derud meget tid på sport ( Crossfit, vægtløftning, håndbold og yoga).
Jeg glæder mig meget til at komme med på turen!

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Lorene Christensen, Sygeplejerske

Højdemeterdonationer


MED-EL Nordic AB har doneret 1.179,00 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer