Climb for Charity

Malin Engeset Kilimanjaro September 2018

Donationer
2

Indsamlet
7.074,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Som nordmand bliver Kilimanjaro ikke det første bjerg jeg bestiger. Det bliver dog første gang jeg kommer 5895 meter over havets overflade!
Og efter 7år i dette dejlige, men flade land glæder jeg mig helt vildt til at komme til at vandre mere end den gennemsnitlige dansker igen.

At bestige Kilimanjaro har længe været en drøm for mig. Det at jeg nu har muligheden for at udleve et personligt mål samtidig med jeg gør en forskel for andre er helt fantastisk.
Jeg er nemlig vild med eventyr og motiveres af at hjælpe andre, hvilket gør denne mulighed for at støtte Børneulykkesfonden helt perfekt for mig.
Desuden ser jeg meget frem til at være en del af et team hvor alle brænder for det samme, nemlig eventyr og velgørenhed.

Årligt bliver nemlig omkring 60.000 børn indlagt på landets hospitaler, og har derfor ikke samme mulighed for sjov og ballade i hverdagen som sunde og raske børn har.
Det vil Legeheltene lave om på. Jeg håber derfor I vil støtte mig på min rejse op ad bjerget, så vi sammen kan gøre en forskel og give en masse syge børn en mere aktiv hverdag ude på hospitalerne.

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er 25467


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Malin Engeset, Projektleder

Højdemeterdonationer

Daintel har doneret 1,00 kr.
Anonym har doneret 0,20 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer