Climb for Charity

Marianne Lund Mouritsen Kilimanjaro September 2018

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, både fysisk og psykisk , og muligheden for at bestige Kilimanjaro og samtidig støtte en god sag, ser jeg som den perfekte kombination. Jeg brænder nemlig også for at gøre en forskel, særligt for børn og unge. Jeg er sikker på at bestige Kilimanjaro bliver en oplevelse for livet. En anerledes udfordring, der udover en god fysisk form, kræver viljestyrke og mentalt overskud. Jeg vil kæmpe hele vejen op, og jeg håber meget, du vil være med til at støtte min rejse mod toppen, så vi kan give endnu flere børn mulighed for at vokse op i trygge og sikre rammer.
Marianne Lund Mouritsen, Uddannelsesvejleder

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer