Climb for Charity

Melanie Engelkes Pedersen Kilimanjaro September 2018

Sponsorater
8

Indsamlet
3.537,00 kr.

Sponsorater

Anonym har doneret 0,10 kr.
Sabrine Jensen har doneret 0,10 kr.
Birgitte Nygaard har doneret 0,05 kr.
Agnete Nielsen har doneret 0,10 kr.
Louise Blaabjerg har doneret 0,05 kr.
Annika Hansted har doneret 0,10 kr.
Camilla Byg har doneret 0,05 kr.
Anonym har doneret 0,05 kr.

Jeg går meget. Sådan rigtig meget. Men jeg har godt nok aldrig besteget så højt et bjerg, og NØJ hvor jeg glæder mig! Lige dele spænding, ærefrygt og begejstring fylder min krop, når jeg tænker på, hvad der venter forude - og det hele bliver lige en tand bedre, hvis du hjælper mig med at samle penge ind til Legeheltene. Det er jo et vanvittigt godt formål. På forhånd tak. Du er en stjerne!

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.