Climb for Charity

Melanie Engelkes Pedersen Kilimanjaro September 2018

Donationer
4

Indsamlet
2.063,25 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg går meget. Sådan rigtig meget. Men jeg har godt nok aldrig besteget så højt et bjerg, og NØJ hvor jeg glæder mig! Lige dele spænding, ærefrygt og begejstring fylder min krop, når jeg tænker på, hvad der venter forude - og det hele bliver lige en tand bedre, hvis du hjælper mig med at samle penge ind til Legeheltene. Det er jo et vanvittigt godt formål. På forhånd tak. Du er en stjerne!
Melanie Engelkes Pedersen, Marketingansvarlig

Højdemeterdonationer

Anonym har doneret 0,10 kr.
Sabrine Jensen har doneret 0,10 kr.
Birgitte Nygaard har doneret 0,05 kr.
Agnete Nielsen har doneret 0,10 kr.

Virksomhedsdonationer

MobilePay