Climb for Charity

Mette Trier Kreutzfeldt Kilimanjaro September 2018

Donationer
1

Indsamlet
589,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg glæder mig helt vildt til, at være en del at temaet Climb for Charity Tour kilimanjaro september ’18! Det har længe været en drøm at bestige Kiliomanjaro, men først nu, i forbindelse med Climb for Charity, synes jeg, omstændighederne er til det. Eventyr, drømme og et godt formål er en perfekt kombination.

De sidste 3 år har jeg boet København, hvor jeg er glad for storbylivet, men eftersom jeg er opvokset på en gård, sætter jeg også stor pris på at være i naturen.

Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at teamet får en fantastisk tur, og at vi får samlet en masse penge ind til børneulykkesfonden

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Mette Trier Kreutzfeldt, IT inspektør

Højdemeterdonationer

Iraj Bastar har doneret 0,10 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer