Climb for Charity

Mette Trier Kreutzfeldt Kilimanjaro September 2018

Sponsorater
1

Indsamlet
589,50 kr.

Sponsorater

Iraj Bastar har doneret 0,10 kr.

Jeg glæder mig helt vildt til, at være en del at temaet Climb for Charity Tour kilimanjaro september ’18! Det har længe været en drøm at bestige Kiliomanjaro, men først nu, i forbindelse med Climb for Charity, synes jeg, omstændighederne er til det. Eventyr, drømme og et godt formål er en perfekt kombination.

De sidste 3 år har jeg boet København, hvor jeg er glad for storbylivet, men eftersom jeg er opvokset på en gård, sætter jeg også stor pris på at være i naturen.

Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at teamet får en fantastisk tur, og at vi får samlet en masse penge ind til børneulykkesfonden

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.